пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

"Помста Баби Яги", або як Василь Шкляр і Кость Лавро спілкувалися із читачами


Спекотного 17-го серпня в бібліотеці Василь Шкляр, Кость Лавро і видавництво "Апріорі" презентували нову книгу оповідань для дітей "Помста Баби Яги", створену у творчому тандемі.

Присутні дізналися, чого боялися автори в дитинстві, як долали страхи, бешкетували і дорослішали від пригоди до пригоди. Говорили про домашніх улюбленців і ... малювали їх разом із художником Костем Лавро.






Василь Шкляр представив також "Тараса Бульбу", перекладеного українською за першотвором, який побачив світ 1835 року у збірці Миколи Гоголя «Мир город», та "Холодний яр" Юрія Горліс-Горського, надрукованого за оригіналами 1934 - 1937 рр. та не публікованими раніше передмовою, післямовою, світлинами, ін.

 
 




Львівське видавництво "Апріорі" тішить поціновувачів української книги якісними виданнями, а наша бібліотека запрошує ознайомись з ними. Завітайте до нашої книгозбірні за адресою вул.  Антоновича, 25!

До речі, видавництву "Апріорі" два дні тому виповнилось 15 років, а бібліотека готується святкувати своє 65-річчя. Долучайтесь до ювілейних заходів, зокрема зустрічей в рамках бібліотечного проекту "Українські письменники -- дітям"!

Більше фото  Оксана Лушина в альбомі

Фото  й враження Ніни Локоть тут
Відгук читачів. Наталія Чернявська  тут
Замітка про захід на http://he.ukrop.com.ua/

Відео, фактично буктрейлер, зняв Валентин Грінберг


Немає коментарів:

Дописати коментар