середу, 29 квітня 2015 р.

Творча зустріч "Весняні промінці"

         

   В рамках проекту "Українські письменники - дітям" до бібліотеки запросили відому українську письменницю, члена НСПУ  Віру Михайлівну  Куліш-Гальчинську  та кореспондента-організатора масових заходів НСПУ Катерину Юхимівну Санько на  зустріч з учнями 2  класу ліцею   №21. До уваги користувачів була представлена тематична полиця творів поетеси.
        Письменниця розповіла дітям про своє життя, перші вірші написані ще в дитинстві. Познайомила учнів зі своїми творчими  доробками та презентувала нову книжечку "Зимовий пиріжок".




Школярі уважно слухали поетесу і потім декламували вірші з її  поетичних збірок, активно відгадували загадки з книги "Чарівна криниченька". 

      Віра Михайлівна надзвичайно розуміє і відчуває ніжну, допитливу дитячу душу, тому її вірші з насолодою читають дітки.  Всім, хто ще не знайомий з творами чудової поетеси радимо доторкнутися до її чарівної поезії.  Наприкінці заходу   учні  заспівали гімн ліцею № 21, висловили слова вдячності запрошеним гостям за таку  змістовну та незабутню зустріч. Колективу бібліотеки  і дітям письменниця  подарувала свої книги.  

 Відвідали захід 16 користувачів бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар