середу, 20 травня 2015 р.

Презентація книги

         

      19 травня  в рамках проекту "Українські письменники - дітям" провели для учнів 3-а класу ЗОШ № 92  презентацію  книги  Ірен Роздобудько із серії "Життя видатних дітей" про Катрусю Білокур.

 


    Бібліотекар Войцедська В.О. розповіла  школярам  історію про дівчинку , яка народилася в Україні, в глухому, як сама казала, Богом забутому селі Богданівці. Дівчинка  мала унікальний дар бачити і сприймати світ,  писала квіти, як ніхто до і після неї з сучасних і західноєвропейських майстрів пензля. 





Також, дітей познайомили з книгою К. Білокур "Я буду художником" з якої вони дізнались про те, як важко було їй подолати найкрутіші бар'єри і стати справжнім художником. Учні уважно слухали оповідання з книги І. Роздобудько "Про те, як Катруся  розмовляла з квітами", переглянули репродукції художниці і їх вразило, як вона всесильною любов'ю їх опроминіла, що зійшли й зажили вони на її полотнах набагато чарівнішими, загадковішими, ніж у натуральному бутті. І цим її квіти дивують, хвилюють, вражають усіх, хто їх раз побачить.
      Відвідали захід 38 користувачів бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар