понеділок, 14 вересня 2015 р.

Патріотична година

        В такий  складний для країни час,  коли найкращі її сини героїчно захищають територіальну цілісність нашої держави, віддаючи найцінніше - своє життя, колектив бібліотеки проводить для учнів патріотичні години,  знайомить зі стендом портретів загиблих воїнів в АТО Голосіївського району, розповідаючи про їх життя, героїзм і самопожертву.
           10 вересня до читальної зали  бібліотеки запросили  учнів 3 класу ліцею Податкової та рекламної справи № 21 разом з вчителем Савенко К.І. на патріотичну  годину"Друга світова війна в історичній пам'яті України".  Бібліотекарі провели для школярів змістовну бесіду та декламували вірші із збірки "Небесна сотня", вшановуючи  пам'ять найкращих  своїх людей.
          У зв'язку з Міжнародним днем пам'яті жертв фашизму - 13 вересня, ми розповіли дітям про  скорботні сторінки нашої історії, коли десятки мільйонів людей різних національностей загинули під час Другої світової війни. Це і солдати, які полегли в боях, мирні люди - дорослі і діти, які загинули під бомбами, від хвороб, голоду, холоду, у концтаборах.  Дуже прикро, що колись Німеччина, а зараз Російська Федерація розтоптавши міжнародне право, анексувавши Крим та розпаливши збройний конфлікт на Донбасі становить велику загрозу не лише для України, а й для всього цивілізованого світу, його безпеки і стабільності. Світова спільнота повинна об'эднатись  і зруйнувати  жахливий  план  Путінської  Росії по захопленню територій, де мешкають етнічні росіяни і російськомовні і  зупинити цю збройну інтервенцію в Україну, щоб в країні настав мир, економіка розвивалась і ми, нарешті, досягли своєї мети  стати сильною  європейською  державою  з її системою цінностей - демократія, заможність, стабільність.











Захід відвідали 20 учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар