пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Творча зустріч


           

 
      8 жовтня у бібліотеці  в рамках творчого проекту "Українські письменники - дітям" відбулася творча зустріч з  Інною Георгієвною Ковальчук  та Лесею Михайлівною Пронь - сучасними українськими письменницями, членами НСПУ.
Інна Георгієвна - українська поетеса, авторка  чотирьох поетичних  збірок та двох збірок віршів для дітей.
       Леся Михайлівна також пише для дорослих і дітей, авторка трьох поетичних збірок та двох книг для дітей. У співпраці з М. Ведмедерею створила понад два десятки пісень для дорослих і дітей.
       На захід завітали учні  2 класу НВК "Славута". Школярі були знайомі з деякими книгами авторів, тому розкуто спілкувалися з письменницями, відгадували загадки з нової книжечки І.Ковальчук "Відгадайки для малят" .
     Л.Пронь презентувала  дітям книжечки "День усміхається" , "На крилах року" та для вчителів і бібліотекарів поетичну збірку "Плетениця долі" і "У купелі вітрів".
      Головною  метою  зустрічі  було  не тільки  знайомство  дітей   з творчістю відомих поетес,  а й залучення їх до читання. Юні читачі отримали естетичну насолоду від знайомства  з авторами, із задоволеннями слухали дитячі пісні у виконанні Л.Пронь.                                            На згадку про цю незабутню зустріч  учням та бібліотеці наші гості підписали та подарували свої книги.



 

 

 






Немає коментарів:

Дописати коментар