четвер, 15 жовтня 2015 р.

День Захисника України

        До Дня Захисника України  для огляду всіх відвідувачів  в читальній залі підготовлена тематична полиця "Славетні українці". 

    15 жовтня  запросили учнів 4 класу ЗОШ № 44 на бесіду  "Славетні українці", яку провела бібліотекар Войцедська В.О. Розповіла учням, що це свято започатковане в нелегкі для країни часи Указом Президента, в такий символічний день -  свята Покрови українського народу, Покрови козацтва.
   Згадали кроваві сторінки історії, коли ворог знищував  нашу державу,  прості люди брались за зброю, аби захистити себе, своїх рідних і свій край. Надзвичайно актуально, що це свято відбувається під гаслом "Сила нескорених". Згадали "Небесну сотню", нахабне вторгнення російських військ в Крим, розгромлений Донбас...
  Ми вшановуємо мужність, героїзм захисників незалежності, територіальної цілісності України, які віддали своє життя і які зараз захищають наші кордони від Путінської навали і віримо в  перемогу нашого народу і мирне життя з європейськими  цінностями і щоб нащадки пишались тим, що вони живуть в Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар