вівторок, 13 вересня 2016 р.

Зустріч з журналом "Малятко"

12 вересня бібліотека запросила учнів 2-Б класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленним вивченням англійської мови № 44 на зустріч з журналом "Малятко". Відповідальний секретар часопису Лідія Андрієць розказала школярам, якого поважного віку видання, що йому нині 66 років (навіть старший за віком від бабусь-дідусів маленьких читачів бібліотеки); і побачило світ вже 668 номерів журналу. В цьому дитячому часописі друкуються найвідоміші дитячі письменники і поети.

Цікаво, що біля витоків журналу стояла Наталя Забіла, відома маленьким українцям з самого дитинства, і близько 20 років тому була заснована премія імені Наталі Забіли. Щороку до Дня захисту дітей вона вручається найкращому письменнику і найкращому художнику, які публікувалися в «Малятку».

Журнал поширюється за передплатою, і його завжди можна почитати в нашій бібліотеці, виписати додому, листуватися з редакцією електронною поштою malyatko_ua@ukr.net.

А гості заходу отримали у дарунок від редакції "Малятка" три комплекти журналів для своєї школи -- початкових класів і групи подовженого дня.


Немає коментарів:

Дописати коментар