понеділок, 19 грудня 2016 р.

"Ой хто, хто Миколая любить: письменники-дітям, діти-письменникам"

19 грудня в Національному музеї літератури України відбулось свято "Ой хто, хто Миколая любить: письменники-дітям, діти-письменникам", організоване Творчим об'єднанням дитячих письменників Київської організації Національної спілки письменників України. На запрошення Марії Морозенко діти -- користувачі столичних бібліотек -- стали "помічниками святого Миколая" і дарували від себе улюбленому автору лист, рукотворну поробку чи буктрейлер. Кожна дитина мала почесну місію - привітати зі святом улюбленого письменника. Навзаєм отримували миколайчик, добре слово від автора, книги та ін. подарунки. Бібліотекарі мали змогу звернутися до сучасних письменників, подякувати за співпрацю і запросити ще раз до своїх бібліотек, до своїх користувачів!


Наша бібліотека  ім. В. А. Симоненка чи не першою відгукнулась на заклик проведення такого теплого авторського бібліотечного дитячого літературного Миколая. Найменшою учасницею заходу стала 6-ти річна Олександра Серебреннікова, яка підготувала для Тамари Коломєць, Зірки Мезантюк, Анатолія Качана, а також для організатора свята Марії Морозенко і заступника директора Національного музею літератури України Раїси Сеннікової скрап-листівки і запросила до бібліотеки тих письменників, хто в ній ще не був. Зав. бібліотекою Тетяна Серебреннікова подарувала письменникам фотоколажі їх виступів у бібліотеці. А бібліотекар Людмила Малецька запросила гостей заходу до нашої бібліотеки наступного 2017-го року, в якому відзначатиме 65-річчя від дня заснування. Колектив бібліотеки ім. В.А. Симоненка для дітей отримав подяку від Творчого об'єднання дитячих письменників Київської організації Національної спілки письменників України  "за плідну співпрацю з промоції читання та популяризацію книг сучасних авторів, які пишуть для дітей".

Дякуємо за прекрасний день, проведений разом з авторами, з дітьми і для дітей всім колегам, зокрема, бібліотеці імені Наталі Забіли для дітей!
***************************************************************************
Подяка всім присутнім від організатора свята Марії Морозенко тут
Багато фото із заходу  виклала Київська міська організація Національної спілки письменників України

Немає коментарів:

Дописати коментар