вівторок, 27 грудня 2016 р.

Співпраця з журналами "Всё о рукоделии" та "Яблунька", або виставка "Медвін. Книжкова коляда"

 23-25 грудня на виставці Медвін: Рукоділля. Новорічний подарунок. Книжкова Коляда бібліотекарі знову стрічались з улюбленими авторами та видацями.
Так,  в журналі "Яблунька" за листопад 2016 року -- замітка про осінню зустріч в бібліотеці.
Публікація в часописі стала приємністю як для маленьких читачів, так і для колективу нашої бібліотеки. Саморобки та ляльковий театр, який пропонує журнал чи не в кожному номері, користуються попитом не тільки в дитячій бібліотеці.  Адже саморобки з журналу вирізали і клеїли навіть на стенді організаторів книжкової виставки))). 

Запрошуємо наших користувачів під час зимових канікул погратися в святкову новорічну гру "Ялиночка" від улюбленого журналу! Граючись, вивчаємо зимові свята, а завданнями є декламування віршів, смішинок, відгадування зимових загадок і співання обрядових пісень зимового циклу народних свят.


Щиро дякуємо журналу Все о рукоделии за архівні числа журналу, які редакція постійно передає в бібліотеку для майстер-класів та інших заходів! В творчих акціях бібліотеки у січні 2017-го року знову працюватимемо з журналом. Слідкуйте за анонсами!


Видавництво "Мамине сонечко" чекає наших маленьких користувачів як на поличках періодики, так і в якості призів.  А ще робимо новорічні поробки. Приходьте читати та гратися!

**************************************************

Дякує всім книго- і рукодільним партнерам за співпрацю! А запрошення на 12-й Весняний Київський книжковий ярмарок "МЕДВІН" і план виставок на 2017-й рік чекають на Вас в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар