четвер, 27 жовтня 2016 р.

Осіння зустріч з журналом "Яблунька"

 26 жовтня в бібліотеці було голосно, гамірно, весело, казково-поетично. На зустріч з редакцією популярного  пізнавально-ігрового видання для дітей та батьків "Яблунька" прийшли учні 1-го класу спеціалізованої школи № 44 з поглибленим вивченням англійської з класним керівником Кожедуб Валентиною Іванівною.

Лазебник Тетяна, представник часопису, вкотре завітала до бібліотеки, щоб  зацікавити дітей журналом, і була приємно здивована, скільки саморобок з журналу є в бібліотеці на виставці дитячих робіт, і як діти впізнають "Яблуньку".  Ставили виставку -- казку-театр "Ріпка" з жовтневого числа журналу, мандрували сторінками і рубриками, фотографувалися, щоб потрапити на сторінки часопису. А в подарунок від редакції клас і бібліотека отримали підшивку журналів та ігор українською та англійською мовами, закладки в книжки і море позитивних вражень.

Бібліотека пропонує своїм користувачам найкращі українські часописи для дітей, і журнал "Яблунька" зокрема. Чекаємо на вас у відділі періодики, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар