вівторок, 6 червня 2017 р.

Видатні люди з нашої вулиці: Костянтин Паустовський, Максиміліан Волошин


В кінці травня у бібліотеці відзначали дати народження знаних митців, життя і родовід яких тісно пов'язаний з Києвом. Читали, творчо мислили і спілкувались на теми:

140 р. від дня народження Максиміліана Олександровича Кірієнко-Волошина, російського поета українського походження  і художника «Йдемо по світу як діти...» (М. Волошин)

140 р. від дня народження Костянтина Георгієвича Паустовського, російського письменника, прямого нащадка гетьмана Петра Конашевича Сагайдачного «Городище та Черкаси – свята, гімназія -- будні» (К. Паустовський)

Першокласники спеціалізованої школи №44 завітали до бібліотеки 25 травня здати книжки у переддень канікул. Бібліотекар Людмила Малецька привітала дітей із завершенням 1-го класу, читала вголос оповідання К. Паустовського, розповідаючи про роки навчання письменника-ювіляра в Києві і нагородила кожного маленького користувача шоколадною літерою за часте відвідування бібліотеки. І запросила всіх дітей, які нудьгують на канікулах, на несумні читання до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар