середу, 18 жовтня 2017 р.

Бібуроки в жовтні: вкраплення музики і пошукова робота за алфавітом


Бібліотечні уроки продовжуються. 6 жовтня другокласники НВК "Славута" вчились шукати твори улюблених письменників на полицях стелажів різних відділів  книгозбірні; говорили про те, як народжується книга, хто її пише і як вона друкується. Бібліотекарі всіляко заохочують читацькі ініціативи: підтримуючи музичні таланти своїх користувачів, пропонуємо книги і періодику, присвячену нотній грамотності.


Першокласники спеціалізованої школи №44  вчились правилам бібліотеки і цікавились періодикою; шукали книги на полицях і виконували завдання бібліотекарів. Захопливий світ книги на Антоновича, 25 занурює у вир друкованого слова, і втішно, що діти бажають читати, стрічатись з авторами і творчо працювати з книгою в бібліотеці! 

Дуже я потрібна всім —
І дорослим, і малим.
Всіх я розуму учу,
А сама завжди мовчу.
                         (Книга)


4 коментарі:

  1. Найцікавіші уроки! Корисні на все життя. Хто з нас пам'ятає формули чи правила? А в бібліотеці навчають користуватись книгою, відшукувати потрібну інформацію і насолоджуватись читанням для душі.Отже, зустрічаємось в бібліотеці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, до зустрічі!

      Видалити
    2. Яка то радість і насолода діткам мати таку бібліотеку з активними, креативними, доброзичливими працівниками! Пишаємось вами, колеги! Вмієте заохотити, зацікавити і виховувати майбутню українську еліту! Щасти вам!

      Видалити
  2. Дякуємо, колеги, ви наші дороговкази!

    ВідповістиВидалити