середу, 30 травня 2018 р.

"Зерна доброти" сучасної дитячої поетичної творчості

18 травня наша бібліотека разом з колегами із ЦРБ ім. М. О. Некрасова, бібліотек №15 для дітей  і №142 для дітей брали участь у  Всеукраїнському поетичному конкурсі "Зерна доброти", організовану Товариством "Знання" України та Університетом сучасних знань. Бібліотекарі запропонували учасникам і гостям свої напрацювання, творчі здобутки читачів і бібліотечні активності.  Докладніше про захід на  сторінці співпраці з партнерами ЦБС


 Стало доброю традицією бібліотек нашого району  підтримувати заходи Товариства "Знання" України і Університету сучасних знань. Досвід бібліотечних форм, спрямованих на зацікавлення дітей книжкою через гру, малюнок, саморобку вкотре став в нагоді. Популярні форми дозвілля, а саме представлення книги як задоволення, поезію і складання віршів як вид відпочинку, художню творчість як забавку, спілкування з ровесниками на теми літератури і краєзнавства як пригоду, -- все це робить сучасна публічна бібліотека, спонукаючи дітей читати і обговорювати прочитане, і створювати щось своє.

Як заохочення учасникам, читачам і бібліотекарям було запропоновано фільм під куполом про розвиток Всесвіту на прикладі планет Сонячної системи.








Немає коментарів:

Дописати коментар