понеділок, 21 жовтня 2024 р.

"ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ" - ВІД СЛІВ ДО ДІЛА!


«Той, хто знає, навіщо жити, може витримати будь-яке як». (Ф. Ніцше)

17 жовтня 2024 року у Києві відбулася грандіозна подія про добро та консолідацію - «Форум добрих справ» - «Від слів до дій».
Наша бібліотека разом з представниками громадських та благодійних організацій, з представниками культури, освіти, бізнесу, місцевого самоврядування, мала за честь бути присутньою на форумі задля подальшої натхненної праці, укріплення звʼязків та насичення позитивними емоціями.
«Форум Добрих Справ» — це унікальний захід поза політикою, що проходить пʼять років та обʼєднує людей з добрим серцем з усієї України, які живуть та працюють для людей та суспільства. Форум обʼєднує самодостатніх українців, які щодня своєю енергію, добрими справами розвивають громадянське суспільство в Україні. Вони не чекають допомоги, а самі допомагають, стають прикладом та натхненниками!
На відкритті форуму прозвучав Гімн України у виконні Олега Сербіна - Генерального директора Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого, члена президії УБА, співака.
Вітальні промови прозвучали від Олександра Сосіса, голови Наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Мер, бізнесмена, акціонера АТ «Банк Альянс», співзасновника «Форуму Добрих Справ»
 та Тетяни Грабан, директорки Інститут розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр, організаторки «Форуму Добрих Справ», заступниці голови
Ради волонтерів при КОДА.
Серед виступів усіх спікерів хочеться виокремити промови:
- Ігора Куруса, директора Міжнародного фонду Івана Франка, керівника проєкту «Культурна спадщина в один клік», автора трилогії «Знайти Атлантиду»;
- Лариси Почечун, директорки видавництва «Країна мрій»;
- Вʼячеслава Супруна, директора Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету менеджменту освіти НАПН України;
- Тетяни Репеде, віцепрезидентки БФ «Здорове дитинство без меж»; співзасновниці ГО «Амбасадор дитинства», авторки книги «Книга виживання. Протимінна безпека», членкині Ради волонтерів при КОДА. Особливо дякуємо пані Тетяні за книги з протимінної безпеки, подаровані нашій бібліотеці.
Війна внесла корективи в усі сфери нашого життя. Як ніколи є актуальними знання щодо збереження життя та здоров’я дітей в нових реаліях – небезпечних, кризових, непередбачуваних. А віршована книга в інтерактивній формі, допоможе дітям опанувати знання швидше та цікавіше. Сподіваємось на подальшу співпрацю з авторкою задля майбутнього наших дітей.
Дякуємо спікерам за обмін досвідом та за мотивуючі колаборації для розвитку культури, подолання викликів, повʼязаних з війною та розвитком громадянського суспільства в Україні.

Щиро дякуємо організатору заходу Інституту розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр за запрошення.
Ми раді тому, що долучились до професійної та потужної команди Форуму, Ради жінок міста Києва та Спілка жінок України. Віримо, що лише єднанням та силою партнерства нам вдасться перемогти ворога й розбудувати вільну, сильну, незалежну Україну!
Памʼятаймо, справжня наша сила - у доброті і щирості!

Немає коментарів:

Дописати коментар