пʼятницю, 8 травня 2015 р.

День Перемоги

  

Ми знову прийдемо до вічного  вогню ,                                           І з нами прийдуть і онуки й діти,                                                            Щоб ветеранам до землі вклонитись,                                        Щоб вшанувати їхню сивину.                                                        Нехай Господь дарує їм літа,                                                  Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.                     

 


        До 70-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці  завершення Другої  світової  війни бібліотека підготувала книжкову виставку  "В ім'я твого і мого життя" і запросила на  зустріч з учнями 3-4 класів ЗОШ № 44 учасника  Німецько-радянської війни, шановного ветерана  Хаустова Василя Тимофійовича .  Він розповів дітям  про героїзм воїнів у боротьбі з німецькими окупантами, про любов до Батьківщини і найщасливіший, довгоочікуваний  день - День  Перемоги. 


       


       Школярі уважно слухали  спогади ветерана, задавали  питання і отримували змістовні  та зрозумілі для їх віку відповіді.








     Вшановуючи подвиг Українського народу, його значний внесок у перемогу, як низький уклін усім ветеранам в його особі, учні декламували вірші про героїзм людей у  Другій світовій  війні.
 

             

 

    Школярі  подарували Василю Тимофійовичу квіти з побажаннями здоров'я та довгих років життя, також виготовлені разом з  батьками листи -трикутники для ветеранів з якими буде він спілкуватись під час святкування Перемоги  -          9 травня.




   


 


    Наприкінці заходу діти слухали аудіозапис пісень воєнного часу - "Катюша", "День Победы" та  переглянули літературу, яка представлена на книжковій виставці.  



      

   

        Змістовною та зворушливою була ця зустріч. Відвідали захід  34 користувача бібліотеки,  серед них 4 учня з окупованих територій Донбасу.

Немає коментарів:

Дописати коментар