середу, 25 листопада 2015 р.

Творча зустріч "Наймиліші слова"

             
       

        25 листопада в рамках проекту "Українські письменники - дітям"   до бібліотеки запросили відому українську поетесу Тамару Опанасівну Коломієць на зустріч з учнями 1 класу ЗОШ№92. Письменниця ділилась  спогадами зі свого дитинства, коли написала першого вірша ... Познайомила школярів з новими поетичними збірками, загадувала загадки і дітки впевнено надавали правильні відповіді. 
        Вчителька Продан І.М. дуже добре підготувала учнів  до цієї  зустрічі, майже всі школярі виразно декламували вірші поетеси, чим приємно її вразили і Тамара Опанасівна подарувала класу дві  книги - "Найперша стежечка" та "Я по вулиці іду".  
         Письменниця  в студентські роки навчалась на одному курсі разом з Василем Симоненко і переглядаючи фотоальбом присвячений його пам'яті  побачила свою фотографію  і друзів поета. З хвилюванням  згадала надзвичайно талановиту, прекрасну людину, яким був Василь Симоненко і погодилась на наступну зустріч зі старшокласниками розповісти учням про цю велику постать в українській літературі. 
          Бібліотеці на згадку про цю зустріч подарувала свою нову книжечку "Я по вулиці іду".
             

















На заході було 26 чол .

Немає коментарів:

Дописати коментар