четвер, 18 лютого 2016 р.

Свята моєї Батьківщини

             Історія свят - це, мабуть, найцікавіша сторінка світової культури. Кожне свято - це радість, щире спілкування, розваги та частування.
       Отже, 17 лютого до читальної зали бібліотеки  ми запросили представників Міжнародної християнської просвітницької організації "Благовість" Сахно Т.А., Чигир С.П., Лещенко  О.В. і учнів 4 класу медичної гімназії № 33.  Наші гості  розповіли дітям про празник Господнього Стрітення, коли на 40-й день після народження Христа, його земні батьки - Діва Марія та Йосип  принесли до храму  маленького Ісуса, туди ж навідався і праведний старець Сімеон, який узяв дитину на руки й благословив.  Там же, у храмі, була того дня й Анна Пророчиця, яка також дарувала своє благословення Сину Божому... 
       Потім відбулась  презентація  книги "Свята моєї Батьківщини" з якої школярі  дізнались як за народними уявленнями відзначають  свято Стрітення  в Україні.
       Після розповіді Стрітення - 15 лютого, яке яскраво описане в Євангелії від Луки, дітям запропонували вікторину,  в якій проявили свою уважність, активність та кмітливість  всі учні, за що й отримали призи (ілюстрований  перекидний календар та солодощі).
       Під час  зустрічі звучали твори  класиків, які чудово   виконала  на скрипці Лещенко Ольга Василівна і всі присутні отримали велике насолодження від такого міні-концерту. 

          Відвідали захід разом з батьками - 39 чол..
















     







Немає коментарів:

Дописати коментар