середу, 18 травня 2016 р.

День Європи

       
        18 травня до бібліотеки запросили учнів 3 класу спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови  № 44 на бесіду "Європейський Союз - сім'я демократичних європейських країн" та вікторину "Що я знаю про Європу?", яку підготувала та провела зі школярами бібліотекар-бібліограф Кравцова А.С.. Дітки уважно слухали інформацію бібліотекаря про історію народження Європейського Союзу, інституції ЄС,  співробітництво між країнами, що входять до нього, спільні людські цінності, які захищає ЄС, що робить життя стабільним, безпечним для людей, які проживають у межах його кордонів. Звернули увагу дітей, як активно ЄС пропагує людські аспекти міжнародних відносин, такі, як солідарність, права людини, та демократія. 
          Під час проведення вікторини, приємно відзначити активність більшості  учнів,  які давали правильні  відповіді, ділились своїми спогадами  під час  літнього відпочинку  в деяких країнах ЄС.
         Після заходу всі бажаючи переглянули літературу з тематичної полиці "Перлини європейської культури" та малюнки дітей на тему "Подорожуємо Європою".









Відвідали захід 18 чол.

Немає коментарів:

Дописати коментар