понеділок, 25 вересня 2017 р.

Ювілейні зустрічі і книги

До Всеукраїнського дня бібліотек
До 65-ти річчя бібліотеки ім.В.А.Симоненка для дітей




22 вересня на зустріч 3-тім класом медичної гімназії №33 завітали Володимир Бевз та Валентина Козак, щоб розповісти про Тамару Корсунську і Олександру Бурбело -- про Симоненкове слово і вічно молодий талант.

Володимир Якович подарував школярам і бібліотеці книги дружини і онуки. Вивчення творів Олександри Бурбело рекомендовано до вивчення в програмі 5-7 класів, тож бібліотека вже має примірники, і готова видавати охочим.







Готуючись до професійного свята, бібліотекарі пропонують читачам особливі книги. Перше, це виставка книжкових подарунків бібліотеці ім. В.А Симоненка Віктора Жадька, українського письменника і публіциста, науковця, видавця, некрополезнавця, краєзнавця та енциклопедиста, доктора філософських наук, Заслуженого працівника освіти України, Члена Національної Спілки журналістів України, Члена Національної Спілки письменників України, Члена Національної Спілки краєзнавців України.






Ольга Страшенко - бібліотекар і лауреат літературної премії імені Василя Симоненка. Одноїменна темполичка з подарунків Сергія Лучканіна чекає свого допитливого читача. Особливо щемливо і легко поєднувати приємне і корисне, бібліотечне і літературне, розповідаючи про жінку, яка цілком уособлювала б сьогодні образ сучасного творчого бібліотекаря, захопленого своєю справою.

Немає коментарів:

Дописати коментар