суботу, 20 жовтня 2018 р.

"Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину!"(В. Симоненко)



До Дня захисників України, Дня Українського козацтва в бібліотеці було розгорнуто книжкову виставку "Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину!"(В. Симоненко), проведений бібліотечний урок-квест для другокласників і зустріч з партнером бібліотеки -- ГО "Українська Жіноча Варта", яка саме 14 жовтня відзначала 4 роки від дня заснування.











17 жовтня для учнів 2-го і 3-го класів групи продовженого дня медичної гімназії №33 відбувся традиційний концерт до Покрови ансамблю бандуристів "Мальви" Київської дитячої музичної школи № 3 імені В. С. Косенка (викладач -- Ніна Петрівна Волинська). Співали українських народних пісень для голосу і бандури, композицій в сучасній обробці. Весь концерт пересипаний розповідями Ніни Петрівни про українську музичну культуру. Після концерту дітей чекала вікторина від бібліотекарів на знання складових традиційних козацьких страв, одягу та звичаїв.








Аліна Косовська
передала бібліотеці збірку оповідань "Авдіївка. Шлях до перемоги", презентація якої, сподіваємось, невдовзі відбудеться в нашій бібліотеці. Книжка складається з 11 історій - розповідей військовослужбовців, для яких Авдіївка стала другою домівкою і які відчули, що мешканці міста їх підтримують і готові забезпечити надійний тил для своїх захисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар