пʼятницю, 29 січня 2021 р.

Говоримо про жіноче здоров'я з Юлією Давидовою

28 cічня бібліотекарі підтримали zoom-конференцію, організовану ГО "ЛОО "АМІ-СХІД" , партнерами і користувачами бібліотеки. На вебінарі говорили про жіноче здоров'я репродуктивного віку, а також піднімали питання вакцінації від covid-19. Доповідачка - Давидова Юлія Володимирівна, завідуюча відділенням акушерських проблем екстрагенітальної патології ДУ "ІПАГ НАМН України", професор, доктор медичних наук.



Бібліотека пропонує також ознайомитись з підбіркою періодики, присвяченій інклюзії, дефектології та корекційній педагогіці.

2 коментарі:

  1. Дякую, Тетяно Ігорівно, за продовження роботи з внутрішньо переміщеними особами. Особливо рада бачити Ніну Яківну Локоть, за якою ми дуже сумуємо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо навзаєм за нашу взаємодію! Так, Ніни Яківни бракує, але вона не випадає життя, бо спілкування з користувачами не можна ж завершити по завершенню трудової діяльності, адже ж ми працюємо з душею... І так, підтримуємо зв'язки з партнерами через zoom, хоча це не буде враховано в бібліотечні заходи. Тому іміджево-рекламно спілкуємось зі своїми користувачами і партнерами онлайн.

      Видалити