четвер, 30 вересня 2021 р.

До Всеукраїнського дня бібліотек. Результати конкурсу "Супербібліотекар2021"

З допису  у facebook  старшого викладача кафедри бібліотекознавства та інформології  інституту журналістики Київського  університету імені Бориса Грінченка Тетяни Поліщук дізналися:
В переддень Всеукраїнського дня бібліотек мені пощастило долучитися до конкурсу від Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ #супербібліотекар2021 серед фахівців своєї справи. Дякую Ольга Романюк Інна Іванова та Ольга Дудок за ту атмосферу, що ви створюєте, за тепло душі та любов до книги і слова.
Усі учасниці нового конкурсу виявили креатив, натхнення та продемонстрували закоханість у професію.
Від себе хочу привітати з Всеукраїнським днем бібліотек усіх друзів, хто цінує книгу та розумію, що #бібліотека_важлива!


Світлини зі сторінки аторки допису

Попри всі перепетії конкурсного відбору на місці і більш, ніж скромний результат голосування журі, маємо честь і радість уособлювати когорту живих сучасних бібліотекарів, прекрасних людей, які працюють на совість, щиро, відкрито і з любов'ю для людей!



Вітаємо з перемогою і професійним святом колег! Всі молодці! Хай кожен отримує за свою роботу і відданість професії всі види нагород і визнань, хто які прагне.

Люди, які люблять і читають книгу, які є користувачами, це головний показник ефективної роботи, затребуваності бібліотеки. І вони розкривають повний потенціал бібліотеки і показують силу громади. Зміни неминучі. І цей конкурс власне про це.

Немає коментарів:

Дописати коментар