понеділок, 1 листопада 2021 р.

Бібліотечний проект "Українські письменники - дітям". Оксана Кротюк

Карантинні умови постійно вдосконалюють форми і методи біліотечної роботи, вигадуючі все нові способи зацікавити дитину книгою та й дорослого, а також мам при надії колисковими, лічилками, абетками та фольклорними та авторськими іграми для найменших.

Бібліотечний проект "Українські письменники - дітям" і улюблениця всіх поколінь письменниця, поетеса, редакторка, журналістка, знана волонтерка та абсолютна красуня Оксана Кротюк, друг і партнер бібліотеки, йде назустріч нашим проханням і передає свої творчі напрацювання для інтерактивного зацікавлення книгою. Так, до всіх паперових видань, які є на полицях бібліотечних, а також на руках читачів, ми пропонуємо читати, слухати, споглядати, переписувати, перемальовувати, роздруковувати, зберігати на електронний носій чисте українське слово і багату фольклорну традицію, зібрану, осмислену, оспівану і продемонстровану авторкою.

 

 

 


  

Готуємо ефір за літературною творчістю пані Оксани, ми радо його організуємо і книжково проілюструємо? Як Вам така ідея?

Також інформаційно підтримуємо літературно-краєзнавчий проект пані Оксани "Літературна візитка краю" Сторінка у facebook. Слідкуйте за новинами!

Немає коментарів:

Дописати коментар