понеділок, 28 березня 2022 р.

Книги в часи війни

Як бібліотекарі, ми не можемо оминути тем, які стосуються книги. Наша головна бібліотека для дітей звернулася до користувачів та колег:

З книгою до ПЕРЕМОГИ! Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022!
.
Друзі, наприкінці березня в усіх дитячих бібліотеках країни традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це найбільше книжкове свято року! Щодня упродовж Тижня бібліотеки влаштовують безліч книжкових подій, зустрічей з авторами книжок, інтерактивні читання.
.
Дитячі бібліотекарі України! Звертаємося до вас із закликом — проведемо Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022 під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!». Ми маємо успішний досвід єднання книгою на відстані — минулорічне КОЛО читання «Книга єднає країну!». Тож пропонуємо наживо долучитися до Національної акції — Всеукраїнського тижня дитячого читання, що пройде з 23 березня по 1 квітня у тих бібліотеках країни, які зараз можуть відчинити двері для читачів, а також онлайн — на профілях бібліотек у соціальних мережах.

Друзі, колеги-бібліотекарі, письменники! Заходьте за посиланням, читайте, використовуйте цей банер!
Долучайтеся хто і як може!
Подаруємо свято КНИГИ і ЧИТАННЯ українським дітям!

Більше інформації на сайті бібліотеки: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10156

#тижденьдитячогочитання2022

Війна це біль та руйнаці. Бібліотек в тому числі. А також знищення української книжки на тимчасово окупованих територіях України



Нагадуємо, що ми відновимо обслуговування користувачів в приміщенні бібліотеки, коли це буде можливо. А поки на запити наших читачів у viber-групі, які тимчасово знаходяться в Берліні, Кракові, містах Прикрапаття, рекомендуємо звернутися до місцевої  публічної бібліотеки. Це однозначно сприятиме адаптації вимушених переселенців. Вас підтримають інформаційно, організаційно, сердешно.

Немає коментарів:

Дописати коментар