четвер, 15 вересня 2022 р.

Брати і сестри песика Патрона і півника з Бородянки запрошують до читання найменших

Де шукати позитив?!
Звісно, в бібліотеці.
Брати і сестри песика Патрона і півника з Бородянки чекають Вас на сторінках книжок. Їхні історії захоплюють і наснажують, додають сил жити, працювати, навчатися далі.


Тож рекомендуємо вам деякі книжки з цієї книжкової виставки, які ми отримали за програмою ("Програма поповнення бібліотечних фондів" від Український інститут книги 2020, 2021 рр.):

Люсі Деніелс. Цуценя уникає лиха. -Харків: АССА , 2020. - 128 с. - (Історії Порятунку)
Історія про те, як до ветеринарної лікарні потрапляє травмоване цуценя, якому потрібна дорога операція, і як не гаючи ані хвилини, друзі Сем і Амелія виявляють неабияку кмітливість, що врятувати цуценя і відшукати власника собаки.

Гутмам Кола. Бридкий пес шукає друзів: Том 1. - Дніпро: Наша Ідея, 2019. - 64 с. (Серія "Бридкий Пес". В книжці йдеться про те, як хвостатий друг  знайшов дещо краще, ніж господаря чи господиню: він знайшов родину на все життя.

Стукман Наталія. Малюк Коргі . - Харків: Юнісофт, 2020 - 64 с. (Серія "Завтра в школу"). Історія про бешкетне цуценятко Малюка Коргі, яке знайомиться з великим світом .Знаходячись під опікою мами, спокійно дізнаватись нове, навіть про те, що можна дружити з котами.

Таіс Золотковська. Мені не потрібен собака. - Харків: Ранок, 2020 - 64 с.  (Серія "Сторінка за сторінкою") . Історія хлопчика Макса, який переїхав у село, зарядний пристрій від планшета забувши в місті. Але поруч з'являється пес на ім'я Роза, якого  залишили колишні господарі будинку .Тож на місце комп'ютерної гри хлопчика приходить природа і гра з собакою.

Рексик. Велика книга пригод. Літературно-художнє видання. - Київ: Моя книжкова полиця, 2019 - 270 с. Книга за мультфільмом з культовим героєм, який з'явився 1967 року, і досі цікавій малечі і старшому поколінню. З Рексиком не засумуєш: він перетворює сільське життя на щоденні цікаві пригоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар