понеділок, 2 вересня 2024 р.

ДИТЯЧІ МРІЇ

До Дня Знань у нашій бібліотеці відкрито виставку картин під назвою «Дитячі мрії». На виставці представлено роботи учнів Клуб "Райдуга", які навчаються під керівництвом членкині Міжнародного арт-обʼєднання «Повертайся живим!", педагога та художниці - Таня Золотухіна.





Ці зворушливі картини демонструють стійкість українських дітей та показують, як війна змінює життя дітей. Вони думають про мир, мріють про повернення батьків з фронту, про навчання у школах замість онлайн-уроків, про можливість гратися без страху та дякують Всесвіту за прожиті дні…

Ці мрії не лише підтримують дітей, даруючи їм образ мирного життя, а й підкреслюють, чого війна їх позбавляє.
Водночас в українських дітей зʼявилися й нові герої — не з коміксів чи фільмів, а з реального життя. Батьки, педагоги, рятувальники, зоозахисники, волонтери, бібліотекарі - ті, хто посеред хаосу й болю війни допомагають, рятують, підтримують, навчають, відволікають та надихають.

Мова дитячих картин найпотужніша, бо вона йде до самого серця!
Наша мрія має колір - синьо-жовтий!
Виставка діє до кінця вересня.

ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ МАНДРУЄМО З КНИЖКАМИ!

Початок осені приносить із собою особливу дату - День знань. Цей день символізує нові можливості, натхнення, невичерпне прагнення до знань, що веде нас до світлих вершин майбутнього. До цієї дати у нашій бібліотеці представлено книжкову виставку "До країни знань мандруємо з книжками!"

Тож хочемо побажати вам, друзі, легкої дороги до навчання, багато яскравих емоцій і великих досягнень! Нехай наша бібліотека буде і надалі для вас джерелом знань і натхнення, а навчання - веселим і цікавим процесом!
Цінуємо та любимо кожного! А з ким ще не знайомі особисто, запрошуємо до нашої бібліотеки. На нас чекає попереду багато цікавого, креативного і творчого!

Вчимося, діємо, мріємо, працюємо, стараємось, віримо і перемагаємо!