вівторок, 12 квітня 2016 р.

До Дня довкілля

               

         До читальної зали  бібліотеки запросили  учнів 4 класу ЗОШ № 87 на бесіду-діалог  "Скажи "Ні" жорстокому поводженню з дельфінами".
         Протягом кількох років ми співпрацюємо з Всеукраїнською дитячою спілкою "Екологічна варта". Для проведення цього заходу вони надали нам інформаційні матеріали і бібліотекар Малецька Л.І. у доступній формі розповіла школярам про надзвичайно розумних тварин з сильно розвиненою самосвідомістю - дельфінів, їх життя у природному середовищі в якому живуть вони великими сім'ями  і знаходження їх у дельфінарії, де монотонне виконання однотипних трюків призводить до згасання інтелекту та їхнього  загального пригнічення.
         Діти  уважно  слухали розповідь, ділились своїми спостереженнями за дельфінами під час морських екскурсій. Потім запропонували учням вікторину "Дельфіни і людина" в якій вони змістовно  та правильно давали відповіді.
         На згадку про цей захід кожен учень отримав  у подарунок збірку інформаційних матеріалів "Екологічна варта" та буклет "Дельфінарії - це жорстока розвага!". Після заходу школярі знайомились з рекомендованою тематичною  літературою з книжкової виставки "Мальовнича Україна - збережемо її!"

  



















Відвідали захід 23 чол.

Немає коментарів:

Дописати коментар