вівторок, 27 грудня 2016 р.

З любов'ю до життя та в гармонії в різноманітності



26 грудня в бібліотеці відбувся тренінг "Гармонія в різноманітті. Формування принципів Толерантності в інклюзивному просторі освіти" членів ЛОМГО "АМІ-Схід" і Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин - вимушених переселенців зі сходу України (керівник - Тетяна Баранцова). Ця зустріч реалізується в рамках бібліотечного соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя". Організатор -- Ніна Локоть (ЦРБ ім.М.О. Некрасова) написала про захід на особистій сторінці в мережі facebook:.

"Бібліотекарі привітали особливих діток та їх батьків зі святами, познайомили з бібліотекою і запросили стати постійними читачами й учасниками цікавих заходів.


Далі відбулась презентація творчих робіт учасників інтегрованого конкурсу дитячої та юнацької творчості "Планета Толерантності". Говорили про різноманіття, що оточує нас, про почуття і співчуття, про доброту і любов, про потребу спілкування і розуміння один одного...

Далі дорослі та діти натхненно працювали в групах, малювали своє бачення толерантності.
Ну і звичайно, нагородження, подарунки, смаколики! Ми, дорослі, отримали від цього надзвичайну насолоду. Зі Святом вас, Сонечки!"
**********************************
Бібліотека надає інформаційні та методично-допоміжні матеріали щодо проведення уроків толерантності в закладах освіти. Звертайтесь!

2 коментарі:

  1. Захід висвітлено http://naiu.org.ua/nagrazhdenye-uchastnykov-yntegryrovannogo-konkursa-planeta-tolerantnosty/

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогі колеги, щиро дякую за чудову організацію свята!

    ВідповістиВидалити