пʼятницю, 9 червня 2017 р.

З любов'ю до життя. Особливий день, особлива книга для дітей


31 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, Агентство ООН у справах біженців (UNHCR) презентувало ілюстровану книгу «Дітям про Конвенцію ООН про права людей з інвалідністю». Бібліотекарі ЦРБ ім. М.О.Некрасова, бібліотек ім. В.А.Симоненка та ім. Наталі Забіли для дітей долучились до заходу майстер-класами для особливих діток: робили ляльки-мотанки і закладинки в улюблену книжку. Захід відбувся в Національному музеї Тараса Шевченка.





В ЦБС Голосіївського району м. Києва вже кілька років діє  бібліотечний соціокультурний проект для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя", організатором якого є Ніна Локоть, зав. відділом масової роботи та зв'язків з громадськістю. Раді з того, що все більше бібліотек стають відкритішими в усіх сенсах і вміють пропонувати свої послуги користувачам з особливими потребами.
 



Бібліотека ім. В.А. Симоненка для дітей отримала у подарунок кілька примірників презентованої книги і пропонує своїм користувачам ознайомитись з нею і тематичною періодикою: газетою "Без бар'єрів" і  журналом "Дитина з особливими потребами". 



Докладніше про захід unhcr.org.ua

Фото: Валентина Уварова і Ніна Локоть

Немає коментарів:

Дописати коментар