середу, 8 листопада 2017 р.

Однією мовою з шестикласниками. Зустріч з Марією Морозенко

7 листопада Марія Морозенко зустрічалась з учнями 6-А класу спеціалізованої школи №92 ім. Івана Франка. Повсякчас непосидючі і галасливі діти слухали  письменницю як мишки, бо дуже ж цікаво. Справа в тому, що багато проблем підліткового віку прописані в книгах письменниці: пригодницько-історичній "Іван Сірко. Великий характерник, славетний кошовий", збірці оповідей про собак "Найвірніші" і повісті про шкільне життя "Я закохалась". 

Велике щастя для бібліотекаря, коли читачі просять зустрічі з автором. Велике щастя, коли автор відгукується і легко прямує до свого читача, і захоплює всю його увагу і уяву. І тоді діти читають більше. А ще висловлюють свої читацькі враження, наприклад, в художній формі, як це зробила Анастасія Завірюха.

Дякуємо пані Марії  Морозенко за постійну готовність спілкуватися зі своєю читацькою аудиторією і натхнення для читачів і бібліотекарів!

Запрошуємо до бібліотеки також дошкільнят і молодших школярів познайомитись з прозою і поезією Марії Морозенко з книг і нових чисел періодики.
***************************************************
Зустріч відбулась в рамках бібліотечного проекту "Українські письменники - дітям!", який відкритий для письменників і поетів, редакторів, істориків та краєзнавців, яких запрошуємо до нашої бібліотеки на живу розмову про книгу. Долучайтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар