понеділок, 19 лютого 2018 р.

Міжнародний день дарування книг на Антоновича, 25

14 лютого Міжнародний день дарування книг поєднав  в бібліотеці тих, хто любить книгу, автора і читача. На гостину до бібліотеки з новою порцією гумору – другою книгою "Світ урятувався, бо сміявся" Ольги Страшенко завітав Сергій Лучканін. Читали билиці, які не втрачають актуальності через роки і покоління, згадували світлої пам'яті Ольгу Іванівну, поетесу і прозаїка, драматурга і перекладача, лауреата премії імені Василя Симоненка, бібліотекаря і маму. Серед дарунків бібліотеці – це пара книг, перепрошуємо))), порцій гумору збірок "Світ урятувався, бо сміявся", збірка поезій "Прочитайте тую славу" видання "Книга пошани. Портрети сучасниць" з біографією Ольги Страшенко.














Поетеса і педагог, директор Київського коледжу Університету сучасних знань Тетяна Петровська читала власну поезію і вихованців. Подарувала бібліотеці  збірку "Веселі першокласники" і "Відкритий урок", альманах творчості юних літераторів Київщини "Зерна доброти" і збірку "Білий голуб", присвячену воїнам АТО. Запросила в Університет сучасних знань на День відкритих дверей в середу, 21 лютого.





Друг бібліотеки, художник-графік, громадський і культурний діяч, науковець і ліквідатор аварії на ЧАЕС Жорж Шанаєв подарував всім присутнім новий графічний малюнок на тематику свята і на зустріч весни:

"З Весни до Весни
Любові палкої
прагнемо Ми!
Чого Вам і бажаю!
                  Ж. Шана"





Друг бібліотеки, письменник з нашої вулиці Сергій Черепанов розповів про плани на майбутнє разом з журналом "Радуга", запросив присутніх на виставу за  сво.єю одноїменною п'єсою "Город миров, или двумя трамваями".







Фото Ніни Локоть

Немає коментарів:

Дописати коментар