четвер, 19 квітня 2018 р.

"Писанка Національної єдності" гуртує школярів і бібліотекарів

  12 квітня став днем єднання писанок, єднання шкіл №92 і бібліотек усієї України. Конкретно в цей день спілкувались скайпом Київ-Одеса в Київській обласній бібліотеці для юнацтва, де проводився захід «Писанка Національної єдності». Ініціював цю всеукраїнську акцію львів’янин, громадський діяч, експерт від громадської радиБатьківська громада, студентське самоврядування, шкільний парламент”  Олег Чупило.

Бібліотека ім. В.А. Симоненка для дітей долучилась до акції, представивши своїх читачів, учнів 2-А класу спеціалізованої школи №92 імені Івана Франка. Під час розписування своєї половинки писанки, кияни і одесити спілкувалися, розмовляли про великодні свята і традиції, про Музей писанки в Коломії, про шкільні традиції святкування, читали поезію, гуморески, навіть співали жартівливмх пісень і многоліття. Підписали господарям зустрічі збірку "Іван Франко - дітям" видавництва "Апріорі". Дітей бібліотекарі також обдарували книгами і матеріалами для творчості.

Докладніше про захід, організаторів і учасників, багато хороших фото на сайті kobu.kiev.ua

Колектив бібліотеки ім. В.А. Симоненка для дітей висловлює подяку директору  КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва» Сороці Галині Йосипівні  та директору спеціалізованої школи №92 імені Івана Франка Соломасі Рузанні Арайківні за запрошення і співпрацю!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар