пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

Зустріч з Наталею Гук зі смачним настроєм

24 лютого відбулась зустріч з сучасною письменницею Наталею Гук. Енергійна та талановита авторка має як власні опубліковані книги, так і твори в тематичних антологіях. Є переможницею в номінації короткої прози про сучасний Київ конкурсу «Коронація слова» - 2020. В доробку має абсолютно різні тексти: для дорослих і підлітків, про бізнес і Євромайдан, гумористичну і жіночу прозу.

Захід провели в режимі прямого ефіру в facebook і малою групою гостей в приміщенні бібліотеки з дотриманням дистанції та всіх санітарних вимог МОЗ України.

Прямий ефір на сторінці бібліотеки в facebook


 

Говорили про "Книгу історій та рецептів смачного настрою", яка є по суті великою родинною книгою, адже містить історії сім'ї та рецепти страв з цих історій різних членів  великої родини. Книжка ілюстрована художницею-сестричкою авторки. І кожна сторінка випромінює тепло, родинне спілкування і спонукає піти на кухню і почати готувати ті самі тістечка-лебеді з нашого дитинства, наприклад.

Говорили про першу книжку Наталі Гук "Євромайдан: звичайні герої";  відповідали на питання та коментарі онлайн-слухачів про те, як кожен з нас на своєму місці робить свій Майдан і тримає свою лінію фронту на тій ділянці роботи, де він є зараз, де найбільш ефективний і потрібний. Про волонтерство і історії зовсім різних людей в 2014 році і сьогодні.

Говорили про збірку "Як тебе не любити" своєрідних зізнань у коханні рідному місту, про номінації "Коронації слова", про досвід пані Наталі як конкурсантки і про досвід роботи в жюрі.

Говорили про інші книги авторки, і ми з радістю запрошуємо Вас переслухати онлайн трансляцію. Дізнаєтесь і про самивидав-книгу, і про книгу бізнес-мислення та планування, і про плани на майбутнє, і, головне, навіщо  сьогодні письменнику ходити до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар