четвер, 22 червня 2023 р.

УКРАЇНА - ЄДИНА, УКРАЇНА - ЦЕ МИ !

Напередодні Дня Конституції у нашій бібліотеці відбувся захід- інфомікс «Україна - єдина, Україна- це ми!» для людей з особливими потребами (Київський міський комунальний центр комплексної реабілітації «Трамплін».)


Під час заходу бібліотекарі провели тематичну бесіду «Конституція - компас держави», де обговорювались актуальні положення Основного Закону та жорстокі виклики сьогодення, а також була проведена вікторина «Вільна. Сильна. Незламна». Гості декламували власні патріотичні вірші та подарували бібліотеці вітальні малюнки до Дня Конституції.





А наостанок було проведено майстер-клас «З Україною в серці», де гості бібліотеки створили закладку для книг та документів у символічних кольорах державного прапора. Учасники були захоплені кінцевим результатом та дякували колективу бібліотеки і нашій бібліомайстрині Антоніні Чух за отримані практичні уміння.






Так, Конституція є компасом України, адже вона зафіксувала єдине бачення подальшого напрямку руху держави- незворотність європейського та євроатлантичного курсу.
Наразі, ми, українці, виборюємо право жити та боремось за кожну статтю Основного Закону - Закону сили права, а не права сили!
Єднанням та теплом сердець Переможемо!
Слава Україні!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар