понеділок, 7 жовтня 2024 р.

ВНУТРІШНЯ ТОЧКА ОПОРИ



Щорічно 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоровʼя. Цей день було засновано з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоровʼя за підтримки Всесвітньої організації охорони здоровʼя. Ця подія існує для того, щоб привернути увагу до проблем психічного здоровʼя у світі.
У нашій державі День психічного (ментального) здоровʼя присвячений стійкості українського народу, довірі між людьми, а також піклуванню про
кожного.
До Всесвітнього дня психічного здоровʼя та в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованого першою леді України Оленою Зеленською, у нашій бібліотеці представлено тематичну книжкову виставку «Внутрішня точка опори» з найцікавішою літературою з психології.
Завітайте у бібліотеку, щоб знайти цінні та корисні поради й рекомендації для збереження психічного здоровʼя та підтримки емоційного добробуту, що так необхідні в наш час!
Бажаємо завжди зберігати спокій, впевненість у собі та у Перемогу України, виявляти лише добрі емоції та щирі почуття, цінувати кожен життєвий момент і дарувати світу радість та посмішки! Доброго здоровʼя вам, морального і фізичного благополуччя!

Немає коментарів:

Дописати коментар