пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Бібліотеки Сходу. Бібліотекарі Сходу. Книги і читачі. Київ-2018. Зустріч перша

8 лютого відкрили в бібліотеці виставку фотопроекту «Відродження бібліотек сходу України», організовану Благодійним фондом «Бібліотечна країна». Бібліотеки Сходу. Бібліотекарі Сходу. Книги і читачі. Київ-2018 мала назву зустріч, модерувала яку Ніна Локоть, бібліотекар з Луганська, яка нині завідує відділом масової роботи та з'язків з громадськістю ЦРБ ім. М. О. Некрасова  Голосіївського району столиці і веде проект для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя".

Зокрема, говорили про колег-бібліотекарів з Донецької і Луганської областей, які переїхали і які лишилися на окупованих територіях, про користувачів і їх адаптацію, зокрема, в столиці, про проекти цих людей. Зокрема, про свіжесенький проект "Слухаємо з ВЕСЕЛКА TV" , в якому діти начитують аудиокниги для слабозорих дітей.

Дякуємо всім користувачам і колегам, і плануємо заходи на підтримку фотопроекту, присвячені власне книгам в книгозбірнях і людям, які ходять до бібліотеки, і їх мотивацію!

Більше фото тут

2 коментарі:

  1. Яку корисну і важливу суспільну роботу проводять наші колеги! В наш час дуже важлива підтримка людей, які опинилися в скрутній життєвій ситуації і потребують підвищеної уваги. Спасибі вам, дорогі друзі-бібліотекарі, що ви знаходите можливість, сили, натхнення і ініціюєте такі потрібні проекти. Спасибі за активну громадську позицію. Ви - найкращі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, колего, і навзаєм! Забажаємо, щоб ця виставка побувала і на Корчуватому після Вашого довгоочікуваного ремонту. А до того проводитимемо спільні виїздні заходи)))

      Видалити