середу, 21 лютого 2018 р.

Масниця, on-line english, казкотерапія і предпрезентація нової книги письменниці-бібліотекаря

16 лютого в бібліотеці було гамірно, солодко і масно не тільки від млинців, які приготували мами дітей з особливими потребами ВПО – учасниками бібліотечного соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя", організатором якого є Ніна Локоть.

Розпочали з представлення  фотопроекту «Відродження бібліотек сходу України», організовану Благодійним фондом «Бібліотечна країна». Тетяна Серебреннікова розповіла про форми роботи сучасної бібліотеки і ті послуги, які публічна бібліотека пропонує своєму користувачу.

 Далі був урок Online English Бригантина Юлії Матту. Учні вперше розвіртуалізувались зі своїм викладачем, з яким досі спілкувались по скайпу. Рухливі заняття неможливо було переривати, діти просили ще. Докладніше про урок в групі On-line англійська для молоді з інвалідністю - ВПО.


Психолог і письменниця Альона Таніна прочитала казкотерапевтичне оповідання про котика Тіммі і розказала про те, як створюються  тексти для пропрацювання психологічних проблем дитини, яка має бути взаємодія матері і дитини, родини і психолога. Як багатодітна матуся, Альона поділилась досвідом, як організувати чотирьох дітей, доки мама працює, і як зробити з них помічників і "співавторів".

На прохання колег-бібліотекарів Юлія Матту зголосилась зробити предпрезентацію своєї нової книги - повісті "Багалія", яку щойно отримала з друку. Для всіх поціновувачів "Жашківських равликів" нова книга автора, яка так само читається за мить,  вже в бібліотеці. З дарчим підписом автора. Запитуйте на абонементі!










  
 


Немає коментарів:

Дописати коментар