понеділок, 30 січня 2017 р.

Жива сучасна бібліотека -- це про нас!

"Жива сучасна бібліотека"-- таку назву має проект Благодійного фонду "Бібліотечна країна". Партнер Української бібліотечної асоціації, цей проект має на меті оновлення бібліотечних фондів та поширення культури читання:


"В рамках проекту «Жива сучасна бібліотека» був розроблений інструмент, який дає можливість кожному небайдужому українцю долучитися до оновлення фондів бібліотек новими примірниками сучасних книжок українських видавництв. За умовами проекту кожен бажаючий може придбати спеціально розроблений пакет книжок від українських видавництв на вказану суму, та оплатити його на сайті проекту «Живої сучасної бібліотеки», перерахувавши відповідну суму у якості благодійної допомоги на рахунок БФ «Бібліотечна країна». Обраний пакет книг буде відправлений в зазначену замовником бібліотеку. Це може бути бібліотека у рідному місті чи селі, а також бібліотека переможниця конкурсу «Бібліотека – як сучасний інформаційний центр»


Дякуємо виконавчому директору Фонду Люсьєні Шум та проекту «Подаруй книгу рідній бібліотеці» Жива сучасна бібліотека за перший великий щирий книжково-журнальний подарунок бібліотеці ім. В.А. Симоненка для дітей в 2017 році. Приходьте читати "Крилаті" та ін! Звісно, запрошуємо долучитись -- подарувати книгу рідній бібліотеці в будь-який обраний спосіб!


У видавництві "Черкаська майстерня друку" ми замовили казки Василя Симоненка. Тепер "Цар Плаксій та Лоскотон" і "Подорож в Країну Навпаки" вас чекають в бібліотеці в новенькому виданні, яке навіть можна розмальовувати. Власне, це вже почали робити наші маленькі користувачі, учні спеціалізованої школи №92 ім. Івана Франка.



Невимушено, легко і цікаво поєднуються в бібліотеці заняття з дітьми і зустріч з Батьківською Радою Києво-Святошинського району Софіївська Борщагівка: читаємо, граємо і весело плануємо спільні заходи до 85-річчя утворення Київської області, зокрема.
Про сучасне виховання дітей в умовах міста в рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев, 1876» розповідала завідуюча бібліотекою Тетяна Серебреннікова в програмі "Ранок по-київські" 25 січня 2017 року

Долучайтесь, з нами цікаво! Ми -- жива сучасна бібліотека!

4 коментарі:

  1. Молодці! Ви такі активні, сучасні, креативні! Так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую колегам за наснагу і науку, ми багато чого навчились у бібліотеки №15, що на Корчуватому! Зараз підемо дивитись вашого Мілна. Працюємо!

    ВідповістиВидалити
  3. Так працюють небайдужі бібліотекарі і виховують майбутніх активних та вільних громадян Украіни

    ВідповістиВидалити