пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Книга -- найкращий подарунок бібліотеці!

23 квітня у Всесвітній день книги і авторського права наша бібліотека отримала подарунки.











Це книги від фонду "Фундація Дарини Жолдак”. З листопада 2017-го року наша бібліотека долучилась до акції “100.000 нових книжок дітям” шляхом проведення книжкових активностей. Ми запрошуємо наших користувачів як особисто, так і малими групами (з друзями), а також колективно (класом) долучитися до Ігрового Практикуму, що має назву “Як приборкати Книжкозавра”. Погортайте наш блог, щоб побачити, як це цікаво, наприклад, тут, тут, тут та ін.

 Представники «Всеукраїнського молодіжного об’єднання «Молоді Патріоти» подарували книги нашій бібліотеці, акцентуючи на тому, що в історичному розумінні книга є найбільш потужним засобом поширення інформації і найбільш надійним засобом для збереження наших знань.


Ще більш символічно, що вчора, 24 квітня, Верховна Рада України проголосувала за проект закону про забезпечення функціонування української мови як державної. З чим ми і вітаємо наших читачів і запрошуємо читати українську книжку більше. Щасливі з того, що маємо що запропонувати найвибагливішому читачеві!

Немає коментарів:

Дописати коментар