понеділок, 27 травня 2019 р.

Книжковий Арсенал 2019: погляд бібліотекаря

Бібліотечні зустрічі відбувалися на кожному кроці з 23 по 26 травня на найбільшій книжковій події року -- "Книжковому Арсеналі 2019".



Книги, люди, читачі, автори, інтерв'ю і плани на найближче майбутнє української книги і читача.




Разом з колегами з бібліотек ЦРБ ім. М.О. Некрасова, №152 сімейного читання, №15 для дітей  долучились до спілкування з колегами в форматі круглого столу та неформального спілкування; зустрічались з улюбленими авторами, видавництвами, видавцями; запрошували до співпраці і планували заходи в наших бібліотеках, відкритих для людей, які читають книги.




Втішно споглядати величезну чергу біля входу в "Музейний Арсенал", радує те, що наші співвітчизники читають, думають, спілкуються в такій прекрасній книжковій компанії, яка щороку збирає кілька днів поспіль кращих представників книжкової галузі України. Вражали не тільки стенди видавництв і презентації, а також виставки та мистецькі експозиції фестивалю.



Нові книжки та ті, які довго шукаєш, періодичні видання, листівки, сувенірна продукція для читача -- все тут є.

  






Сподіваємось,  вже анонсований "Х Книжковий Арсенал 2020" також не омине бібліотечну спільноту і матиме такий самий шалений успіх і попит у читача друкованої книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар