неділю, 18 жовтня 2020 р.

Інтерактивна зустріч “Як знайти шістдесятників у дитячій бібліотеці”

 Анонсована  інтерактивна зустріч у“Як знайти шістдесятників у дитячій бібліотеці” пройшла 16 жовтня в рамках IV Фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху online в нашій бібліотеці. Запис тут

 



З відгуків:
Сьогодні пані Тетяна Серебреннікова, завідувачка бібліотеки ім.В.А.Симоненка для дітей ЦБС Голосіївського району м.Києва, авторка численних культурно-мистецьких проектів, провела інтерактивну зустріч на тему: "Як знайти шістдесятників у дитячій бібліотеці".
Це була своєрідна віртуальна екскурсія дуже затишною, із цікавим інтер'єром бібліотекою, яку захотілось обов'язково відвідати та торкнутись до тих книг, які були нам презентовані.
Пані Тетяна, професіонал своєї справи. У її очах горить вогник, який запалює оточуючих. Вона відноситься до книг як своєрідного скарбу, який оберігає. Але завжди залюбки поділиться ним і впевнена, що порекомендує те, що буде цікаве кожній особистості. Захоплює відповідальність пані Тетяни та любов до тієї справи, якою вона займається.
Дякую за екскурсію!


Підсумки про  фестиваль:

Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху офіційно завершився і перейшов у фазу локальних подій в різних куточках України!
Дякуємо натхненним спікерам і спікеркам за динамічні, грунтовні, ілюстративні лекції, бесіди та презантації!
Дякуємо учасникам та учасницям за мотивацію навчатися, відкритість до нових знань, креативність та бажання ділитися отриманими знаннями!
Спільнота #60fest міцніє і шириться! Vivat!
Відео тут

Немає коментарів:

Дописати коментар