понеділок, 2 серпня 2021 р.

Книги від УІК на всякий смак, настрій і з різних галузей знань

В спеку... миємо руки грамотно за книжками

УІК ( "Програма поповнення бібліотечних фондів" від Український інститут книги 2020) дає нам змогу пропонувати нашим маленьким і дорослим читачам цікавезні видання, як ніколи актуальні, як у спекотні дні літа:

"Пригоди Тимка у світі бактерій"  Маші Косовської - науково-популярне видання з серії "У пошуках нових знань"  харківського видавництва "Моноліт", 2020 . Цікаві досліди, які можна провести самостійно, оповіді про вчених, наукові факти. Для всіх, хто за допомогою книги потоваришує з бактеріями, зануриться в їхній мікросвіт, є можливість за QR-кодом дізнатися більше, ніж написано в книжці.

"Велика книга про здоров'я для усієї родини"  Гренемаєр Дітріх - літературно-художнє видання тернопільского видавництва "Навчальна книга - Богдан", 2019. У формі бесіді розповідається про будову тіла, про зміни, що відбуваються в нашому організмі протягом життя. Хоча автор книги поважний професор, текст м'який, з гумором. На питання малюків відповідає лікар. Тут є і вікторини, поради і рецепти; видання є наочним прикладом для батьків, як треба говорити з дітьми про складні питання фізіології людини.

"Дивовижна наука" Бітті Роба київського видавництва "Книголав", 2019. Пропонується провести 70 захопливих експериментів з фізики, біології, хімії та конструювання. Але, увага (!), лише за присутності дорослих. Фантастичні речі просто вдома зі звичайнісінькими предметами.

 

І ще більше нових книг в нашому відеоогляді 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар