пʼятницю, 27 серпня 2021 р.

Про пологи вагітним. Де? Звісно, в бібліотеці!

В четвер, 26 серпня, коли дощило за вікном, в бібліотеці заварили духмяний чай і говорили про м'які пологи, про максимально природнє материнство з любов'ю до жінки і з великою зацікавленістю в здоровій дитині - новій людині лікар акушер-гінеколог Роман Миколайович Ворона і акушер-доула Анна Ясина. Теплі зустрічі з найкращими професіоналами в бібліотечному затишному просторі. І хороші книжки самі просяться до рук







Найменша наша читачка Агата (1,3) роки вправно складала-перекладала важливі книжки-картонки з найпотрібнішими словами зі столика на полицю до інших книг. Майже бібліотекар))


 
На виконання Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 рр. такі зустрічі про свідоме материнство, безпечні пологи, виховання до народження, власне пологи, виховання дитини від народження до року, а потім  від року до ста років є і будуть в нашій бібліотеці. Запрошуємо зацікавлених осіб готувати, проводити і поширювати чисті знання та інформацію з перших вуст. 

 




Наші користувачі -- акушери-професіонали, лікарі, психологи, доули, арттерапевти та найкрасивіші матусі -- прекрасні люди! Чекатимемо їх в бібліотеці з дітками!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар