вівторок, 27 серпня 2024 р.

РАЗОМ МИ - СИЛА!


Перемога і усі важливі успіхи нашої держави складаються з дій кожного українця, як безліч рік і потоків зливаються в один могутній Дніпро...
Нещодавно, з нагоди найважливішого свята - Дня Незалежності України, колектив нашої бібліотеки мав за честь відвідати поранених Захисників, що лікуються в медичному закладі та зі словами вдячності їх привітати. Нами було проведено терапевтичний майстер-клас зі створення зайців з рушників під назвою «Позивний «Вухань». Майстер-клас сприяє відновленню моторики рук та дарує атмосферу емоційного тепла, що так важливо в наш час.
 Також нами було подаровано військовим захисні обереги - браслети на руку.
Дякуємо волонтерці, керівниці кондитерської «Brownie», партнерці нашої бібліотеки, невтомній Ірині Малярчук за солодку підтримку заходу та апетитні смаколики, якими частувала Захисників. Разом з неймовірним смакуванням хлопці отримали ще й заряд позитивної енергії та сили, котру одвіку передають українські жінки, працюючи з тістом.
А поєднала у цей знаменний день всіх нас - її величність Українська пісня, а саме: концерт рок-гурту Кам'яний гість. Творчості гурту притаманні захоплюючі поетичні сюжети, стилістична різноманітність, унікальне
звучання та майстерне виконання. Дякуємо за незабутню натхненну атмосферу концерту та за подарунки для бібліотеки: компакт-диски з піснями гурту. Ваша творчість надихає, зцілює, мотивує, обʼєднує, дає простір для мрій та час для спогадів.
Недаремно кажуть: мовчать гармати, коли лине пісня. І нехай надалі українська пісня зцілює наші душі, підтримує бойовий дух та звучить у серці нашої держави! Бо Україна має звучати!
Невтомно дякуємо ОЛЬЗІ
ДОБРОВОЛЬСЬКІЙ за творчу співпрацю з нашою бібліотекою, за організацію заходів, підтримку творчих ініціатив, ідей волонтерського руху, що дають можливість підтримати воїнів і разом утвердитися навколо національної ідеї. Ви постійно доводите, що у цій боротьбі важливий кожен, що наразі немає маленьких справ, немає непотрібних, немає неважливих. Своїм великим серцем і щирою душею Ви обʼєднуєте людей, даруєте теплі емоції, світлі сподівання та доносите до кожного красу і різноманіття української культури. Шана Вам, пані Ольго!
Дякуємо Захисникам за кожен новий день і бажаємо швидкого одужання пораненим!
Нехай міцна сила духу окремих людей, надпотужна сила людського єднання, що множиться у стократ, перетворюється на непереможний згусток світлої енергії та дарує натхнення і впевненість у перемозі
добра над злом!
Бо Разом ми - Сила!
Переможемо!
З Днем Незалежності, Україно!

Немає коментарів:

Дописати коментар