неділю, 20 листопада 2016 р.

"Чорнобривців насіяла мати..."

12 листопада 2016 року в Українському Фонді Культури з нагоди 80-річного ювілею видатного українського письменника Миколи Сингаївського відбулося літературно-мистецьке свято «Чорнобривців насіяла мати…» . Літературна громадськість та діячі культури згадували ювіляра. Очільник Фонду культури України Борис Олійник та головуючий письменник Олександр Бакуменко вручили премії Миколи Сингаївського лауреатам 2016 року. 

На ювілейному вечорі були присутні бібліотекарі ЦБС Голосіївського району м. Києва і бібліотеки ім. В.А. Симоненка зокрема.  Представник Коростенського земляцтва, а саме письменник, громадський діяч і заслужений журналіст України Віктор Васильчук подарував нашій бібліотеці збірку "Казки від дяді Віті" з автографом і побажанням юним читачам: "Любіть казку -- це реальність!"
Таку саму назву  «Чорнобривців насіяла мати…»  має тематична поличка в бібліотеці, яка запрошує дітей читати поезію ювіляра в дитячих збірках і читанках, розмальовувати чорнобривці і впізнавати співану поезію у виконанні різних артистів.

Немає коментарів:

Дописати коментар