вівторок, 14 квітня 2020 р.

Про участь в проєкті «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги»


Раді сповістити наших друзів, партнерів, користувачів, що 13 травня за результатами конкурсу серед публічних бібліотек України та Білорусі наша бібліотека ім. В. А. Симоненка для дітей ЦБС Голосіївського району м. Києва  пройшла відбір, перемогла у конкурсі й стала учасницею проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Європейського Союзу (програма Дім Європи). Партнери проєкту: Публічні бібліотеки м. Орхус (Данія) та Білоруська бібліотечна асоціація.

Повідомлятимемо надалі про переребіг програми, двотижневе навчання зав. бібліотеки Тетяни Серебреннікової  за участю датських та українських тренерів, а також розробку та впровадження нашої нової бібліотечної інноваційної послуги для розвитку креативних індустрій.

Бібліотека ім. В.А.Симоненка для дітей Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м.Києва стала однією з трьох столичних бібліотек, що виграли конкурс. Учасниками проєкту стали також Публічна бібліотека імені Лесі Українки міста Києва та Центральна районна бібліотека імені Ф. Достоєвського Централізованої бібліотечної системи Солом'янського району міста Києва. 

11 коментарів:

  1. Дякуємо Вам, пані тетяно, за постійне піклування молоддю. Це неймовірно розумна і необхідна робота. Бо смаки сучасних дітей визначатимуть рівень культури завтра!Проекти зроблені дуже професійно, відповідально і з великим почуттям любові до своєї справи. на замітку чиновникам: такі проекти берегти як золотий фонд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякуємо за підтримку всім нашим користувачам, друзям, партнерам!

      Видалити
  2. Прекрасне місце для тих, хто любить літературу та спілкування. Завдяки діяльності цієї бібліотеки багато родин отримали можливість долучитися до нашої літературної спадщини. Дякуємо!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо! Чекаємо на скору зустріч вже на абонементі і в читальному залі!

      Видалити
  3. Чудова бібліотека,гарний літеп де проводяться дуже потрібні для сучасної молоді заходи! Креативні працівники, творча атмосфера!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно. Дякуємо нашим найкращим в світі читачам і користувачам. ми працюємо для Вас!

      Видалити
  4. Дуже дякуємо пані Тетяні та всім співробітникам за щоденну працю! Завдяки їм бібліотека стала місцем, куди постійно хочеться повертатися, адже на тебе завжди чекають цікаві майстер-класи й захопливі зустрічі з письменниками, художниками та талановитими митцями :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо красно! Ми намагаємось бути цікавими всім своїм користувачам і пробуємо різні форми бібліотечної роботи!

      Видалити
  5. Чудова бібліотека та колектив, куди хчеться приходити. Рекомендую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо на доброму слові! Чекаємо на зустріч вже на Антоновича, 25, щойно завершиться карантин!

      Видалити
  6. Дуже рада, що дізналась про таке місце, скажу чесно випадково, отримала набір прекрасних емоцій і нових навичок від спілкування і спів-праці з пані Тетяною Серебренніковою за що дуже вдячна. А ще практично навіть отримала майстер-клас з вишивки, ця закладинка вже не один рік милує моє око і я повернулась до вишивання, сердечно дякую пані Тетяні Серебренніковій! Бажаю Вам доброї вдачі! )

    ВідповістиВидалити