четвер, 7 травня 2020 р.

Про досвід успішних бібліотечних проектів


7 квітня відбулась чергова zoom-зустріч українських та білоруських бібліотекарів  в рамках проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Європейського Союзу (програма Дім Європи). Партнери проєкту: Публічні бібліотеки м. Орхус (Данія) та Білоруська бібліотечна асоціація, і якому бере участь наша бібліотека ім. В. А. Симоненка для дітей ЦБС Голосіївського району м. Києва.

Вийшло трисесійне чаювання-кавування онлайн, де учасники представляли себе, свої інтереси і хобі, і як вони дотичні чи реалізуються в професійній діяльності; розповідали про найцікавіші бібліотечні форми роботи,  реалізовані та лише намріяні. Звісно, з досвіду бібліотеки ім. В. А. Симоненка для дітей  ЦБС Голосіївського району міста Києва завідувачка бібліотеки  Тетяна Серебреннікова розказала про безпрецедентний всеукраїнский проєкт навкого однієї єдиної книги, результатом якого стала знову ж таки книга. Це проєкт «Вишивка етнографічна: «Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев, 1876» та книга «Український народний орнамент Ольги Петрівни Косач». 
#творикультуру
#бібліотеканаантоновича
#видатнілюдизнашоївулиці


2 коментарі:

  1. Як сучасно, цікаво і креативно ви все проводите. Молодці! І головне - завжди популяризуєте книгу і даруєте знання. Хай щастить вам і надалі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже скучили! Мріємо вже про зустріч і з вами, колеги!

      Видалити