пʼятницю, 5 червня 2020 р.

Онлайн-тренінги з Іриною Шевченко та УБА

4 червня - день онлайн-тренінгів в рамках міжнародного проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», організованого Українська бібліотечна асоціація .


З тренером Іриною Шевченко говорили про місце бібліотеки в культурних і креативних індустріях; проходили цікаві тести. Стверджували, що власне бібліотечна діяльність не є основою для індустрії. Але в її основі - безоплатні послуги для населення, сплачені з інших джерел. Про дистанційні форми, їх розширення, поширення. Про не керування, але оркестрування креативним мисленням. Про партнерство бібліотеки з культурними інституціями та організаціями. Про обізнаність, професіоналізм і освіту впродовж життя...

Ірина Шевченко - директорка Центру неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівник кадрів культури і мистецтв, професорка, кандидатка педагогічних наук, доцентка. Має більше 20 років досвіду викладацької роботи в Академії та тренерської практики в Українській бібліотечній асоціації.








Нагадую, проєкт реалізується за підтримки Європейського Союзу (програма House of Europe ) в партнерстві з Міжнародною асоціацією “Культура і креативність”, публічними бібліотеками м. Орхус (Данія), Білоруською бібліотечною асоціацією. І Бібліотека імені Василя Симоненкає учасником цього шановного зібрання.

📖😉📚Робимо домашні завдання і зростаємо над собою📚 Готуємо нову бібліотечну послугу! #творикультуру

Немає коментарів:

Дописати коментар