вівторок, 21 червня 2022 р.

Інаціатива "Навчай українською" в бібліотеках України

20 червня досвід нашої бібліотеки потрапляє в національний тренд - мовні клуби розмовної української в бібліотеках України і столичних зокрема. Координуватимемо цю волонтерську роботу з куратором по Києву Андрієм Ковальовим. Віталіна Ганзина - досвічений тренер мовних курсів в Бердянську з багаторічним досвідом роботи, і тепер ці курси діють в нашій бібліотеці у вигляді розмовного клубу для всіх бажаючих.

Мовний проєкт "Єдині", започаткований весною цього року, спрямований на підтримку тих, хто переходить на українську мову.

Сторінка проекту в фейсбуці Інаціатива "Навчай українською"

 
 

 

Важливо, що в теперішній воєнний стан, особливо під час повітряної тривоги, неможливо і не потрібно збирати великі скуплення людей, в тому числі в бібліотеках. Тому перевагою запропонованих курсів є форма роботи також онлайн, де кожен охочий може долучитися до вивчення державної мови з домашнього компьютера чи смартфона в зручний час.

"Єдині" – це 28-денний курс підтримки, в межах якого його учасники отримуватимуть завдання та навчальні матеріали, що допоможуть подолати мовний бар'єр; візьмуть участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті.

Участь у проєкті безоплатна. Для реєстрації потрібно залишити свої контакти в гугл-формі: https://forms.gle/aWge5TX9fHy74T577 та приєднатися до фейсбук-сторінки проєкту.

А ми чекатимемо Вас надалі на заняття наживо в бібліотеці щосуботи о 12 годині. 

Немає коментарів:

Дописати коментар