суботу, 25 червня 2022 р.

Участь в VII Косачівських читаннях: досвід бібліотекарів у навчанні та вихованні підростаючого покоління

VII Косачівські читання відбулись 23 червня 2022 року.
Все ж яка перевага, що існує онлайн-формат, і є можливість вже вдруге долучитися до щорічних Всеукраїнських Косачівських педагогічних читань «Освіта та виховання в родині Косачів. Педагогічне краєзнавство: стратегічні орієнтири сучасного освітнього процесу». Організаторами цієї конференції традиційно стали Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, Відділ виховної роботи ВІППО, Лабораторія волинезнавства ВІППО, Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України.

Як бібліотечні працівники, ми мали змогу готувати виступ і виокремленому напрямку роботи конференції, а саме "Творче використання педагогами, бібліотечними та музейними працівниками життєвого та творчого шляху Олени Пчілки, Лесі Українки, членів родини Косачів-Драгоманових у навчанні та вихованні підростаючого покоління".

Цього року підготували доповідь «Орнаменти Ольги Петрівни Косач в перших вишитих сорочках-льолях для немовлят" на основі бібліотечної інноваційної послуги "Руками мами. Традиційне рукоділля через книгу і бібліотеку"

 

 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар